Cykelservicestationer

Häng upp, pumpa och meka

Ta hand om dig själv, och din cykel. Med vår servicestation för cyklar ser vi till att hyresgäster och medarbetare kommer tryggt fram till och från jobbet. En användarvänlig och mångfunktionell servicestation med flera verktyg och luftpump.

Donald cykelservicestation - gör dig redo för nästa cykeläventyr.

Våra cykelservicestationer är den perfekta lösningen för service av cyklar och barnvagnar. Med smarta och praktiska funktioner är servicestationerna cyklistens bäste vän. Till stationen finns en cykelpump samt en upphängningsanordning för att underlätta service. Våra cykelservicestationer finns i flera olika modeller och färger samt anpassade för inomhus och utomhusbruk. Varje modell är utformad med hög användarvänlighet och passar perfekt in i cykelförvaringen i kontorsfastigheter, hotell och företag.

Ett urval av våra modeller

Donald XL

En robust servicestation

Vår topp modell Donald XL är vår mest användarvänliga och mångfunktionella cykelservicestation. Den går att få i valfri RAL-kulör och logga. Upp till 18 verktyg finns att lägga till servicestationen som alla sitter på säkra rostfria stålvajrar. En manuell handpump med lufttrycksmätare ingår samt en smart upphängningsanordning för att kunna meka i en ergonomisk arbetsställning.

Donald L

En populär servicestation

Vår populära cykelservicestation som passar perfekt i större allmänna utrymmen. Den går att få i valfri RAL-kulör och logga med upp till 12 verktyg som alla sitter på säkra rostfria stålvajrar. En manuell handpump ingår samt en smart upphängningsanordning för en mer ergonomisk arbetsställning. Helt enkelt vår mest populära cykelservicestation.

Donald S

En mindre servicestation

En mindre cykelservicestation som passar perfekt i mindre privata eller allmänna utrymmen. Servicestationen pulverlacks i valfri RAL-kulör och logga för att passa in i ert utrymme. Upp till 6 verktyg finns att lägga till servicestation som alla sitter på stålvajer. En manuell handpump ingår samt en cykelställning för att hålla fast cykeln. Helt enkelt en liten servicestation med stora möjligheter.

Donald E-XL

Ladda och meka din cykel

Med Donald E-XL är precis som toppmodellen XL men med möjlighet att ladda cykeln. 4 uttag (250v) medföljer cykelservicestationen.

Donald E-L

Populär laddstation med verktyg

Vår populäraste modell med möjlighet att ladda cykeln. 4 uttag (250 v) medföljer cykelservicestationen.

Donald E-hub

Ladda din cykel

Donald E-hub är en laddstation med 8 uttag (250v) utan verktyg. Här kan man parkera och ladda sin cykel. Alltid redo för nästa cykeläventyr.

6 unika fördelar med vår cykelservicestation

Skydd mot skadegörelse och stöld

Garanterad tillgänglighet för tillbehör och reservdelar

Smarta och användbara märkesverktyg

Stort utrymme för reklam och marknadsföring

Tips och tricks om cykelreparation via QR-kod

Cykelservicestation i 3 steg

1. Du väljer

Oavsett om ni enbart söker en enklare eller en mer avancerad modell har vi en som passar just hos er i exakt den färgen och loggan ni önskar.

2. Vi installerar

Vi installerar och ser till allt fungerar redo att börja användas.

3. Ni använder

Nu är cykelservicestationen redo att börja användas. Skulle ni behöva vår hjälp så finns vi ett knapptryck bort - snabbt, smidigt och anpassat!

Service ingår vid hyra

Vi ser till att cykelservicestationen är fullt fungerande. Montering, underhåll och garanti ingår under hela avtalstiden. Vi smörjer pumpen och kommer ut till er om något behöver bytas ut eller om något akut skulle uppstå. Helt enkelt levererar vi en cykelservicestation som håller för alltid.