Facility Services

Service för kontor & fastigheter

Höj servicenivån och förnya ert kontor eller fastighet för att optimera trivseln för era medarbetare och kunder. Genom vår smarta logistiklösning kombinerar vi flera servicetjänster från en leverantör, detta kallar vi smart FM.

FÖR KONTOR OCH FASTIGHETER

Produkter & tjänster inom Donald Service

Mår medarbetarna bra mår oftast företaget bra. Med servicetjänster från oss blir vardagen enklare för dina medarbetare. Vi står för välmående framför alla måsten och skapar en bra balans i vardagen. Detta påverkar även jobbet i en positiv riktning, det vill vi lova.

Som arbetsgivare och fastighetsägare får du dessutom en konkurrensfördel i att erbjuda professionella tjänster till eftertraktad personal och hyresgäst. En av nycklarna för att nå detta är soft facility services som består av en rad mjuka tjänster på jobbet. Tillsammans med er ser vi till att skapa framtidens arbetsplats med våra soft facility services.

Produkter & tjänster

FÖR KONTOR OCH FASTIGHETER

Skapa fördelar med Donald Service

Skapa en smidig arbetsdag med våra produkter och tjänster. Genom oss kan ni höja servicenivån och upplevelsen för medarbetare och kunder. Vi hjälper företag och fastighetsägare att leverera ett fullskaligt serviceerbjudande.

Smarta fördelar med soft FM