Tvätt & Kemtvätt
i smarta skåp

Vi vågar påstå att vi erbjuder den smartaste kemtvättservicen där du kan lämna in och hämta din kemtvätt i ett av våra skåp. Hitta ett skåp nära dig i Donald Service appen.

Priser kemtvätt & skrädderi

Hur det funkar

Platser

Företag

Tvätt & kemtvätt på dina villkor.

Lämna in din tvätt & kemtvätt i ett av våra skåp och hämta din order inom 2 dagar. Vi kallar det Sveriges smartaste kemtvätt - snabbt, smidigt och anpassat. Du hittar oss på jobbet, köpcentrum, nere på stan och andra smarta platser. Skåpen står på platser med generösa öppettider vilket göra att du kan lämna in och hämta din kemtvätt när det passar dig, vi har öppet från flextid till övertid.

Behöver ni vår smarta kemtvättservice till ert företag? Tveka inte på att höra av er till oss eller besök vår sida för företag.

Förstklassig kemtvättservice till kontor och fastigheter.

ÖKA TRIVSELN OCH HÖJ SERVICENIVÅN FÖR ERA MEDARBETARE OCH KUNDER PÅ ER ARBETSPLATS MED VÅRA SMARTA SKÅP FÖR KEMTVÄTT. VI KALLAR DET SVERIGES SMARTASTE LÖSNING UTAN PERSONALANSVAR.

Unikt erbjuder vi kemtvätt service utan att ni behöver lyfta ett finger. Våra skåp är öppna dygnet runt vilket gör att man kan lämna in och hämta sin kemtvätt när det passar dig. Vi fixar enkelt med installationen och anpassar den utefter era förutsättningar. Vi har öppet från flextid till övertid.

Hur fungerar det?

Skapa order

Lämna in din tvätt i ett ledigt skåp. Du hittar våra platser i Donald Service appen. Välj tjänster för din order och eventuella önskemål.

Upphämtning

Vi hämtar och lämnar ordrar måndag till fredag. Lämnas ordern in innan kl 9 så sker upphämtning samma dag. Leveranstiden är 2 dagar

I tvätten

Vi inventerar din order och debiterar dig enligt gällande prislista. Du kan alltid följa din tvätt direkt i Donald Service appen.

Leverans

När din order levererats får du ett SMS med PIN-kod tillsammans med ett kvitto på mejlen.

Kemtvätt på jobbet i 3 steg

1. Du väljer lösning

Oavsett om ni har ett stort eller litet kontor så har vi en lösning som passar era behov.

2. Vi installerar

Vi installerar och ser till allt fungerar redo att börja användas.

3. Ni använder

Nu kan ni börja lämna in och hämta er tvätt när ni vill. Köpen görs i Donald Service appen - snabbt, smidigt och anpassat!

Inga skåp, inga problem.

Har ni inte plats för våra skåp så erbjuder vi vår digital ställning där era medarbetare och kunder kan lämna in sin kemtvätt.

Vår digitala ställning är till för mindre fastigheter och kontor där man kan lämna in sin tvätt och boka upphämtning via appen. Tvätten hänger man på en numrerad ställning och fungerar lika bra som skåpen. Samma smarta lösning som skåpen, det enda ni behöver bortse ifrån är skåpen.

HANDDUKSERVICE

Med vår handdukservice höjer ni servicenivån för era medarbetare och kunder. Vi tvättar, hämtar, lämnar och ser alltid till att ni har rätt mängd handdukar tillgängligt hos er - om och om igen.

Med vår flexibla lösning kan ni antingen hyra handdukar där allt ingår eller enbart låta oss sköta tvätten. Oavsett så ser vi alltid till att det finns rena och fräscha handdukar på plats hos er. Vi är självklart alltid redo att skräddarsy en individuell lösning som passar era behov.