Skoputsmaskin

med ett stort intryck

Med våra skoputsmaskiner gör du en liten investering men levererar ett stort intryck. Våra maskiner från Heute är tillverkade för hand i Tyskland med över 100 års erfarenhet. Dessutom kan vi unikt erbjuda er en maskin i en unik branding i exakt den färg ni önskar. Vi sköter allt kring maskinen och ser till att den ser bra ut in i minsta detalj.

Den lilla skoputsmaskinen med det stora intrycket

VI LEVERAR SKOPUTSMASKINER PRECIS SOM NI VILL HA DE. MASKINERNA GÅR ATT FÅ I EXAKT DEN KULÖR OCH LOGGA NI ÖNSKAR, ALLT FÖR ATT BLI EN DEL AV ER INREDNING.

Våra skoputsmaskiner passar perfekt in i kontorsfastigheter, hotell och företag. När du hyr en skoputsmaskin ingår ett fullserviceavtal där vi ser till att maskinen är påfylld med skokärm och i ett perfekt skick. Vi har skoputsmaskiner från budget till premium. Som enda aktör på marknaden erbjuder vi skoputsmaskiner i exakt den kulör och logga ni önskar, allt för att den ska smälta in och bli en naturlig del av er inredning i huset.

Service ingår alltid

Vi ser till att skoputsmaskinen är fullt fungerande under hela avtalstiden. Vi rengör borstar och behållare för skokräm, dammar av maskinen och byter ut mattan som samlar upp grus och smuts, så ni kan fokusera på annat. Skulle något akut uppstå så finns vi alltid ett knapptryck bort. Helt enkelt levererar vi en maskin som håller för alltid.

Ett urval av våra modeller

Polifix 2

Ett bländande proffs

Med sin tidlösa design som smälter in i alla miljöer är det här en maskin att alltid lita på. Går dessutom att få med. Maskinen har en grov borste, två polerborstar samt en behållare för skokräm. Går dessutom att få med en smidig fotsensor för start.

Ellipse

Ett stilmedvetet val för den kräsne

En maskin i sin vackraste form som passar utmärkt i alla utrymmen och blir en del av er inredning. Oavsett om den står fri, i ett hörn eller direkt mot en vägg så framhäver maskinen sig själv. Maskinen har en grov borste, en polerborste samt en behållare för skokräm.

Elegance nature plus

Naturlig elegans

En attraktionskraftig variant som även finns att välja tillverkad uteslutande i trä. Med denna maskin ger ni mer liv i en miljö som ställer höga krav på design. Den finns i flera olika storlekar för att passa in hos just er.

Polifix 4

Klassisk perfektionist

Med sina 4 borstar är detta en enastående perfektionist som gör sitt jobb med perfekt resultat oavsett färg och modell på skon. En ståtlig design med praktisk plats för behållare av skokräm. Den går att få i färgen svart med en mässings ram eller olika inslag av trä.

Quadro

Ett fyrkantigt val för den kräsne

En maskin i sin vackraste form som passar utmärkt i alla utrymmen och blir en del av er inredning. Oavsett om den står fri, i ett hörn eller direkt mot en vägg så framhäver maskinen sig själv. Maskinen har en grov borste, en polerborste samt en behållare för skokräm.

Elegance couleur

Underskattad elegans

En diskret maskin som gör sitt jobb utan att ta för mycket plats. Få den tillverkad uteslutande i trä eller i valfri kulör. Du får igång maskinen smidigt med en fotsensor. Maskinen kommer med en grov borste, två stycken polerborstar samt en behållare för skokräm.

Skoputsmaskin på jobbet i 3 steg

1. Du väljer maskin

Oavsett om ni söker en funktionell eller snygg premium modell har vi en som passar just hos er i exakt den färgen och loggan ni önskar.

2. Vi installerar

Vi installerar och ser till allt fungerar redo att börja användas.

3. Ni använder

Nu är en maskinen redo att börja användas. Skulle ni behöva vår hjälp så finns vi ett knapptryck bort - snabbt, smidigt och anpassat!