Mat & fika
på jobbet

Med Donald @work mat & fika koncept får du och dina kollegor god och nyttig mat med ett stort utbud av drycker till er arbetsplats. Våra kylar har öppet dygnet runt hela veckan när du behöver ny energi eller en paus. Samtidigt får ni en inköpskanal till fikat, catering, frukostkassen plus allt annat du kan tänka dig behöva för fest, firande eller det viktiga möte

Mat & dryck på jobbet

Oavsett om ni väljer att kalla den kylskåpet, varuautomat, maskinen eller kylautomaten så ser vårt koncept mat på jobbet till att alltid fylla på energi för era medarbetare och kunder varje dag, dygnet runt.

Med mat på jobbet ser vi till att det alltid finns mat, mellanmål och dryck på arbetsplatsen. Att inte hinna med frukosten, glömma lunchlådan eller sitta på ett sent möte på kontoret blir aldrig ett problem. Vår matvarukyl ser till att påfyllning av energi alltid är nära till hands.

Ni väljer själva antal kylar och frysar och utbudet anpassas efter era önskemål och behov med stort fokus på lokalproducerad god och nyttig mat tillsammans med välkända leverantörer. Vi fyller på kylen ca 2 gånger i veckan och justerar frekvensen efter åtgången på kylen.

Fika på jobbet

Fika är alltid uppskattad, vare sig det är till det viktiga kundmötet, när det ska firas eller enbart till det traditionella fredagsfikat. Med oss kan du beställa fikat precis som du vill ha det och exakt när du vill ha det.

Vi tummar inte på kvalitén, fikat är av högsta kvalité och riktiga prisvinnare, oavsett om det är kanelbullar, tårta, frukostpaket eller allesammans ni önskar beställa.

Pssst... ni vet väl om att ni även kan beställa kakor och bakelser till er kaffemaskin, vi byter ut de så ofta det behövs, precis som fruktkorgen, men vi kallar det bakkorgen.

Kaffe & vatten på jobbet

Kaffemaskinen är en liten investering men som ger stor effekt. Oavsett arbetsplats så står det alltid kaffe på bordet där våra kaffemaskiner serverar det på rätt sätt. Med en kaffemaskin ifrån oss ser vi till att sköta allt kring maskinen medan ni fokuserar på era medarbetare och kunder.

Vi vet hur kaffet ska serveras och har maskiner som passar ert behov och budget. Därför har vi gjort det väldigt enkelt för våra kunder där vår metod baseras på lång erfarenhet av kaffe på kontoret.